napis
 
 
 
DOMOV PREDSTAVITEV CENIK UGODNOSTI PONUDBE VROČI KUPONI KONTAKT
Menu Horizontal by Vista-Buttons.com v5.7 Menu Horizontal by Vista-Buttons.com v5.7 Menu Horizontal by Vista-Buttons.com v5.7 Menu Horizontal by Vista-Buttons.com v5.7 Menu Horizontal by Vista-Buttons.com v5.7 Menu Horizontal by Vista-Buttons.com v5.7
 
 
 
 

Izdelava predstavitvene strani in strani z ugodnostmi in popusti, gostovanje 1 leto, cena je 50 eur.
Primer: GOSTIŠČE PEKEL

Link povezave na katero koli stran na internetu 10 eur, v trajanju 1 meseca, v primeru popustov, razprodaj, znižanj, reklamnih akcij, prireditev. Cena za takšno storitev je lahko tudi samo 4 ali 5 eur v kolikor pokličete našo komercialno linijo 090 7475 - 2,19 eur/min, vsi pogoji uporabe naše komercialne linije, so predstavljeni na domeni www.queen.si. Smiselna je uporaba komercialne linije zaradi tega, ker odpadejo vsi stroški administracije pošiljanje in sprejemanje računov, evidentiranje ter njihovo plačevanje. Enostavno pokličete našo komercialno linijo
090 7475 in po enominutnem nagovoru nam sporočite v telefonsko tajnico potrebne podatke, vašo telefonsko številko, ime podjetja in ime kontaktne osebe. Hkrati nam pošljite iz kontakta na strani freebook.si še izpolnjeno prijavnico z vsemi podatki in vas bomo poklicali nazaj.

V rubriki VROČI KUPONI objavljamo ponudbe in njihove popuste na eni strani, na drugi pa so že na voljo kontaktni obrazci za izvrševanje naročil in rezervacij. Cena te storitve je 20 eur v trajanju enega meseca.

Izdelujemo in gostimo celotne internetne strani, ukvarjamo se s profesionalno fotografijo in video.
Nekateri primer izdelanih internetnih strani. Internetne strani izdelujemo s programom Dreamweaver. Na posebne želje stranke tudi lahko uporabimo template, WORDPRESS. Nekatere stranke želijo imeti široko zaslonske fotografije, kar pa ne priporočamo zaradi velike uporabe tabličnih računalnikov in telefonskih aparatov, vendar pa kot rečeno, prilagajamo se naročilom strank in tudi to naredimo.
Cena celotne izdelave posamezne internetnih strani in gostovanje za 1 leto znaša od 400 eur naprej.

V rubriki humanitarne akcije in podarimo, objavljamo vsebino le teh povsem brezplačno.

 
 
  www.FREEBOOK.si E-mail: martina@freebook.si gsm: 041 757 814, 070 757 814 FREETIME TV